Buitenreclame voor je carwash

Natuurlijk wil je dat je carwash goed zichtbaar is in het straatbeeld. Buitenreclame voor je carwash is dan onmisbaar.

CarwashMarketing verzorgt het ontwerp in jouw eigen huisstijl en laat het vakkundig produceren. We hanteren hierbij korte levertijden, meestal binnen een week. Benieuwd wat het kost?

Valt je carwash wel voldoende op?

Met vlaggen, spandoeken in je eigen huisstijl zorg je er voor dat je carwash herkenbaar is en opvalt in het straatbeeld. Automobilisten die langs je carwash rijden worden er zo steeds weer aan herinnerd dat ze op jouw locatie hun auto kunnen wassen.

 

Veersedam Carwash Buitenreclame

Stem buitenreclame en online communicatie op elkaar af.

De wereld is digitaal en daarom is het logisch dat je daar als bedrijf op inspeelt, maar vergeet je offline communicatie niet! Als je de on- en offline communicatie op elkaar afstemt, versterkt het één het ander. Buitenreclame voor je carwash bestel je eenvoudig en snel op carwashmarketing.nl.

Buitenreclame voor je carwash

We vertellen je graag over de mogelijkheden.

INSTRUCTIE- EN PROGRAMMABORDEN

Instructie- en programmaborden helpen uw klant met het maken van de beste keuze van het wasprogramma of het gebruik van uw installaties.

VLAGGEN

Reclame maken met vlaggen is een effectief en relatief goedkope manier om een groot publiek te bereiken. Vlaggen bieden de mogelijkheid de aanwezigheid van je carwash te benadrukken.

SPANDOEKEN (met of zonder frame)

Spandoeken zijn een uitstekend middel om acties aan te kondigen of als materiaal om je instructies en wasprogramma's op te printen.

SWINGBORDEN

Misschien wel de meest flexibele manier van buitenreclame: verwissel simpel de poster voor elke nieuwe actie of aanbieding. Natuurlijk waterdicht!

Buitenreclame voor je carwash

Voorbeelden uit de praktijk

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo met Lex, waarmee mag ik je helpen?