Carwash video

Marketing experts verwachten dat video 80% van de communicatie op kanalen als Facebook en Instagram zal gaan bepalen. Bewegende beelden trekken nou eenmaal eerder de aandacht dan foto’s en alle social mediakanalen springen hier op in.

Google had natuurlijk al YouTube, Facebook zet vol in op videoadvertenties en ook op LinkedIn kan je sinds kort rechtstreeks video’s uploaden. Wil je als ondernemer nog opvallen met je berichten in de social media dan kies je ook voor een carwash video,

Bovendien, staat een video eenmaal online, dan wordt hij ook na publicatie nog vaak bekeken.

Video marketing is de trend van het moment!

(en dat zal nog wel even duren)

Een goede video laat zien hoe jouw carwash installatie werkt en wat je jouw klanten te bieden hebt. Bovendien is het een uitstekend middel om te delen op social media en zo het contact tussen jou en je klanten te versterken.

 

Op social media trekt het meteen de aandacht: een filmpje. En kom je op een site van een ondernemer, die daar een video heeft, denk je toch gauw ‘even kijken’. En die kans moet jij benutten. Want een video is snel gemaakt en hét middel om te laten zien wie je bent, en belangrijker: wat je te bieden hebt. (Eva Brouwer op Frank Watching)

Aantal video's door Carwash Marketing

0

Aantal views op YouTube

100000

Wat voor carwash video wil je hebben?

We vertellen je graag over de mogelijkheden.

VIDEO LOGO

Transformeer je statische logo in een dynamisch video-logo. Ideaal om in de social media te laten zien en wil je vaker video's maken, dan heb je een perfect intro of outro voor je filmpje!

VIDEO PROMO

Een promo duurt ongeveer 30 tot 90 seconden waarin je meer over jezelf, je bedrijf over over een product kunt laten zien. We produceren video's speciaal voor social media in verschillende maten.

VIDEO PITCH

Een pitch is een kort filmpje van ongeveer 15 seconden waarin je een korte boodschap communiceert. Vanwege de korte duur zijn pitch filmpjes zeer geschikt voor smartphones en andere mobiele apparaten.

FACEBOOK COVER

Doe meer met je Facebook bedrijfspagina! Wist je dat je een video in de kop van je pagina kunt plaatsen? Wel zo handig dat je video gelijk op maat wordt gemaakt.

Carwash video's

Voorbeelden uit de praktijk