Foto's van je carwash

Je wilt natuurlijk een uitstekende eerste indruk maken met je carwash.

Dan zijn goede en mooie foto’s erg belangrijk. Foto’s dragen namelijk voor een groot deel bij aan de online presentatie van je carwash. Voor je website en op je social media.

Carwash Marketing heeft veel ervaring met het maken van foto’s en video's op autowas locaties. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag een offerte aan!

We brengen je carwash in beeld…

Een foto of video zegt meer dan 1000 woorden! Laat je carwash onderneming van zijn beste kant zien  met foto’s  van Carwash Marketing. We komen op afspraak naar je locatie, jij zorgt er voor dat je wasstraat er schoon en opgeruimd uitziet en wij leggen het resultaat vast op foto en/of video. De foto’s plaatsen we op je website en we monteren een korte pakkende video die we voor je op YouTube zetten. Bekijk ons portfolio voor ons meest recente werk!

 

 

Washbutlers Alex van Kammen Lex Blomsma

Heb je nog geen mooie foto's van je carwash?

Maak dan gelijk een afspraak via deze pagina!

FOTO'S

Met eigen foto's laat je niet alleen je eigen unieke bedrijf zien maar ook je klanten! Natuurlijk houden we ons bij het fotograferen aan de geldende privacyregels.

We komen graag naar je toe! We weten precies welke foto's we moeten maken om je carwash er "op zijn best" uit te laten zien. Het enige wat jij moet doen is er voor te zorgen dat de washal lekker fris en schoon is.

Al meer dan

0

Carwash foto's gemaakt!

Lex maakt echt fijne foto’s, snel, onopvallend, maar met een opvallend goed resultaat. Fijne man om mee te werken ook.
Rob Kamphues
Rob Kamphues Presentator Ziggo Sport Formule 1

FOTO'S VAN JE CARWASH

Voorbeelden uit de praktijk