Plan van aanpak

Kies ook voor een helder plan van aanpak. Carwash Marketing helpt je met stellen van de juiste prioriteiten voor de marketing.van je autowaslocatie. In prettige samenspraak bekijken we wat al goed is en waar verbeterpunten liggen. Denk hierbij aan de herkenbaarheid en zichtbaarheid van je locatie, je online presentatie en omzetbevorderende acties.

ADVIES@4x

ADVIES

Een helder plan van aanpak start met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. In prettige samenspraak bekijken we wat al goed is en waar verbeterpunten liggen. Denk hierbij aan de herkenbaarheid en zichtbaarheid van je locatie, je online presentatie en omzetbevorderende acties. Uit dit gesprek volgen concrete stappen waarmee we direct het rendement van je carwash kunnen verbeteren.

DESIGN@4x

ONLINE DESIGN

Is je bedrijf nog niet online? In de huidige tijd is dit haast ondenkbaar! Als je nieuwe klanten wilt trekken is het belangrijk dat je online gevonden kan worden. Een eigen website is dan een must, een eigen plek op het internet waar je zelf helemaal de controle over hebt. Daarnaast is actieve social media marketing een slimme en relatief goedkope manier om effectief aan je naamsbekendheid te werken.

Denk hierbij aan:

OFFLINE DESIGN@4x

OFFLINE DESIGN

In offline design gaan we aan de slag met je lokale marketing. Denk hierbij aan de zichtbaarheid van je locatie en duidelijke communicatie door middel van instructie- en programmaborden. Heb je een actie? Communiceer deze dan via bijvoorbeeld stoepborden of spandoeken. In alle gevallen geldt dat we maatwerk leveren, in je eigen huisstijl en tegen alleszins redelijke prijzen.

Dus:

  • Eigen huisstijl voor je carwash
  • Programmaborden
  • Instructieborden
  • Vlaggen
  • Spandoeken
  • Flyers
MARKETING TARGET@4x

MARKETING

"Adverteren doet begeren" Deze oude slogan heeft helemaal niks aan kracht ingeboet maar de spelregels zijn wel enorm veranderd. In een gezonde marketingmix versterken de online- en offline marketing elkaar. De smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven en je zal er als ondernemer voor moeten zorgen dat je juist daar gevonden gaat worden. Carwash Marketing wil je hier graag bij helpen, meer weten?

Wil je meer weten?

Zullen we afspreken voor kop koffie? Een brainstormsessie is helemaal vrijblijvend en gratis.
Stuur een mailtje naar info@carwashmarketing.nl of bel direct met 0624201898

Vul je liever een formuliertje in?
Laat hieronder je e-mail adres achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
Wordt je liever terug gebeld? Laat dan ook je telefoonnummer achter. (alleen 10 cijfers)

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo met Lex, waarmee mag ik je helpen?