WordPress Meetup Nijmegen 13-03-2019

Als je, zoals ik ook websites bouwt is het van belang om op de hoogte van de laatste ontwikkelingen te zijn. Ik bezoek daarom regelmatig WordPress Meetups, meestal in Nijmegen. De bijeenkomsten zijn leerzaam en je ontmoet er andere webdesigners, altijd goed om een netwerk te creëren.

De uitdaging

Bij de laatste WordPress Meetup die ik bezocht werd ik uitgedaagd om ook eens een praatje voor een zaal WordPress specialisten te houden. Nu houd ik wel van een uitdaging, en woensdag 13 maart was het zover. – Strakke Powerpoint voorbereid en hoewel ik vooral over mijn eigen ervaringen als ondernemer zou gaan praten, toch een gezonde dosis spanning.

Kies je Niche

Het thema van mijn Talk was “Kies je Niche” waarin ik in een half uurtje vertelde hoe ik vanaf de start van mijn eigen bedrijfje in 2015 mijn focus helemaal heb verlegd van “websites voor iedereen” naar mijn eigen niche Carwash Marketing. Erg leuk om te doen en dankbaar voor de reacties. Mooi dat mijn eigen ontwikkeling mede is geïnspireerd door de lessen van Bart van den Belt – van “doe maar wat” naar een “ondernemer met een plan”.

Update

Het leuke van zo’n talk is dat van het één het ander komt. Inmiddels heb ik mijn verhaal ook in Heerhugowaard mogen vertellen en hopelijk andere ondernemers kunnen inspireren kom ook hun Niche te kiezen!

Deel dit bericht: