Carwash in je eigen huisstijl laten ontwerpen

MSTART OK Olie def
HW-P-portaal
Mstart_01 Avia Wash
Mstart_02
Istobal-M'NEX32-SHELL-1
M22_GRIS SHELL_Soro_1

Wil je je van je concurrentie onderscheiden?

Zorg voor een geheel eigen uitstraling van je wasstraat of rollover met een ontwerp in je eigen huisstijl. Wanneer je installatie aan vervanging toe is denk je niet alleen na over de prijs en de techniek die aanschaft, maar ook aan de uitstraling van je carwash.

Steeds meer carwash ondernemers zijn zich hiervan bewust. Zo is het aandeel zwarte  machines explosief gestegen! Maar ja, als iedereen een zwarte machine koopt is het onderscheid snel verdwenen…

Een andere manier om je carwash te onderscheiden is door een bepaald thema te kiezen. Voor Trumpi in Breda en Roosendaal verzorgde ik het ontwerp van een rollover in “race design” Vader en zoon Trumpi zijn beide racefanaten en regelmatig op het circuit in Zandvoort te vinden. Hun hobby is nu terug te zien in hun rollovers.

Oliemaatschapijen

Misschien minder bekend is dat ik voor diverse oliemaatschappijen het design van de bestickering van van hun carwashes heb verzorgd. Naast Tamoil heb ik ook ontwerpen gemaakt voor Shell, Total, OK en Avia. Zo hebben deze maatschappijen een design carwash in hun eigen huisstijl.

Deel dit bericht: